Is de toekomst van Bitcoin rooskleurig?

Bitcoin en andere crypto’s. Het is en blijft erg bijzonder. Wie had ooit gedacht dat de Bitcoin koers zo omhoog zou schieten? Mocht je vroeg ingestapt zijn dan kan je zwemmen in het geld. Ben je wat later? Dan kan je nog altijd een leuk centje verdienen met investeren in Bitcoin. Maar is dit altijd nog het geval? Is tegenwoordig investeren nog verstandig? En hoe zit dat over een paar jaar? Goede vragen. In dit artikel gaan we de toekomst van Bitcoin behandelen. Want hoe rooskleurig is de toekomst van Bitcoin nu eigenlijk? Benieuwd naar de verwachting? We gaan het je uitleggen. Lees je mee? Daar gaan we!

Wat is de Bitcoin koers?

De Bitcoin koers schommelt elke seconde. De ene seconde kan de koers op 40.001 zitten en een seconde later kan het zomaar 40.003 zijn. Dit is wat investeren in Bitcoin zo spannend maakt, voor je het weet loop je weg met een aardig zakcentje of moet je het doen met een klein verlies. Niet getreurd, want als de koers omlaag gaat, gaat hij zeker weer omhoog! De Bitcoin verwachting is dan ook dat de bitcoin koers wel boven de 100.000 euro kan komen aankomende jaren!

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een digitale munt die ontstaan is in 2009. Dit betekende dat ze de eerste succesvolle digitale munt waren. Voor 2009 waren al eerder soortgelijke projecten ontstaan, maar geen één heeft het echt waar gemaakt. Bitcoin daarentegen wel. Bitcoin is een digitale munt die decentraal werkt. Er is dus geen tussenkomst van derden, zoals banken of iets dergelijks. Dit is juist wat Bitcoin zo uniek maakt. Tegenwoordig zijn er onwijs veel andere crypto munten op de markt. De ene wat serieuzer en met meer potentieel dan de ander. Toch is Bitcoin nog altijd één van de populairste en waardevolste coin.

Hoe werkt het?

Iedereen is wel geïnteresseerd in het investeren in Bitcoin, maar niet veel begrijpen nu echt daadwerkelijk de werking achter deze bijzondere coin. Dit is ook helemaal niet zo gek, het is nu ook eenmaal een erg technisch verhaal. Hierdoor haak je al snel af en dat is helemaal niet raar. Ben je benieuwd naar de werking van Bitcoin? Geen zorgen. Hoe werkt Bitcoin? Ze leggen het hier uit!