Is assistent controller iets voor mij?

Soms ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je oude werk is niet meer leuk of je hebt het te lang gedaan en je hebt zin in iets nieuws. Vaak is het dan lastig te bedenken wat je wilt doen. Wel eens gedacht aan een controller functie? Wij gaan je vertellen wat het inhoudt en wat je kunt verwachten.

Wat is een controller functie?

Een controller is eigenlijk degene die de leiding heeft binnen het bedrijf. Je hebt hier dus wel een aantal kwaliteiten voor nodig wil je dit succesvol laten verlopen. Iedereen kan het leren, maar het moet je wel liggen om zo een functie te dragen. Het is niet per se de makkelijkste baan en kan nog wel eens zwaar zijn.

Het leuke hieraan is dat je diverse varianten hebt qua controller functie. Je hebt ze altijd op diverse plekken zodat je altijd in de buurt van je huis kunt werken, maar daarbij heb je ook variaties in de soorten controller functies. Zo kun je bijvoorbeeld business controller zijn of een junior business controller. Het is fijn dat je in deze functies ook zeker de ruimte hebt om door te groeien.

Hoe vind ik een vacature hierin?

Wij zijn een werving en selectiebureau. Wij focussen ons vooral op de financiële sector en proberen daar mensen voor te vinden. Wij bieden daarom ook de meeste vacatures op dat gebied aan. Als het je interessant lijkt zouden wij je zeker aanraden de website te bekijken en anders ook nog in de gaten te houden. Er worden steeds vacatures opgegooid, wij zijn daar heel actief mee.

Je begint eigenlijk altijd als junior in de functie van assistent controller. De ervaring is nodig bij deze functies en op deze manier hopen wij jou deze ervaring te geven. Als je al ervaring hebt en dat blijkt ook ergens uit dan geldt dit uiteraard niet voor jou dan kijken wij naar andere stappen om te nemen, maar dat is zeker geen belemmering.

Het is ook mogelijk dat je een opleiding in de sector hebt gedaan en je nu op zoek bent naar een baan die daarbij aansluit. Ook dan vinden wij de ideale plek voor jou. De opleiding heeft je de kennis meegegeven die je nodig hebt. Misschien heb je door middel van stages de nodige ervaring al opgedaan en anders kun je die uiteraard ook hier opdoen. Ook hier kun je dan doorgroeien tot controller.

Hoe gaan jullie daarin te werk?

Wij ontvangen van jou de nodige informatie en gaan daarmee aan de slag om te kijken waar wij denken een match te vinden. Hiermee bedoelen wij dan met welk bedrijf jij een match zou zijn. Jij hoeft dus alleen te solliciteren op de algemene functie van assistent controller en wij doen de rest voor je.

Als er een match is plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in. Is er geen match dan kijken wij verder voor jou waar je wel een match zou kunnen zijn. Zo hopen wij de beste baan voor jou te vinden!