Inspiratie voor een leuk bedrijfsuitje Scheveningen

Iedereen is hard aan het werk geweest op het werk. Eenieder heeft zijn of haar best gedaan om dag in dag uit klaar te staan voor het bedrijf. Dat mag beloond worden! Hoe? Met een bedrijfsuitje natuurlijk. Een bedrijfsuitje Scheveningen om als team eens gezellig met elkaar op te trekken buiten de werksfeer om. Zo’n uitje moet dan echter wel georganiseerd worden. Jij hebt die taak op je genomen. Nu is het aan jou om te bedenken wat jullie dan kunnen gaan doen met zijn allen. Wees gerust, niemand heeft gezegd dat je daar niet wat hulp bij krijgen mag toch? Die hulp zul je krijgen. Lees deze tekst maar eens en ontdek wat er te doen valt in het prachtige Scheveningen.

Heerlijke cocktails shaken

Wat alcohol op zijn tijd of liever alcoholvrij? Daar zou je zeer zeker iets mee kunnen tijdens het plannen van het bedrijfsuitje Scheveningen. Wat dacht je van een cursusje cocktails shaken? Leuk, leerzaam en lekker! Nou, perfect! Een uitje waar iedereen wat aan heeft. Het zal een gezellige dag worden, wees daar maar zeker van. En het is ook weer eens iets anders dan altijd maar die sportieve uitjes die meestal worden georganiseerd. 

Wie is de rat?, is een top bedrijfsuitje Scheveningen

Wie is de Mol?, wie kent het o zo leuke programma nu niet? Elke keer weer met spanning naar de tv kijken terwijl de kandidaten opdrachten uitvoeren om geld te verdienen. Echter is er een saboteur in het spel die een heel ander doel voor ogen heeft. Het is juist zijn/haar bedoeling om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk geld verdiend wordt. De kandidaten zijn driftig op zoek naar deze saboteur. Hoe cool zou het zijn om dit zelf te mogen ervaren? Dat kan! ‘Wie is de rat?’ in Scheveningen, het leukste bedrijfsuitje ooit! 

Bezoek een escaperoom

Het laatste bedrijfsuitje Scheveningen die besproken zal worden: een escaperoom. Jullie worden met zijn allen opgesloten in een kamer en er is slechts een uur de tijd om te ontsnappen. Om te ontsnappen zullen er puzzels moeten worden opgelost om verder te komen in het spel. Diverse cijfercodes zullen ontdekt worden waarmee kistjes geopend kunnen worden en bepaalde informatie in de kamer zelf blijkt cruciaal. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen? Dat is de grote vraag natuurlijk. Een vraag waar je alleen het antwoord op zult weten op het moment dat je de uitdaging daadwerkelijk aangaat. 

Drie fantastische dingen om te doen als bedrijfsuitje Scheveningen! Je zou met het hele bedrijf een cursusje cocktails shaken kunnen volgen. Dat is lachen geblazen en je hebt er nog iets aan ook. Wie lust er nu geen alcohol op zijn tijd? Verder is er de mogelijkheid om het geweldige programma ‘Wie is de Mol?’ na te spelen via Flow-events.nl! ‘Wie is de rat?’ krijg je dan. Hoe gaaf! Dan is er altijd nog de optie om te zoeken naar een geschikte escaperoom. Wie houdt er nu niet van om opgesloten te worden in een kamer waar je alleen maar uitkomt middels puzzels? Zeer geschikt als bedrijfsuitje Scheveningen.