Displaymaterialen hebben verschillende doeleinden

Het woord displaymaterialen zegt je misschien niet meteen iets, maar je kent vast en zeker wel de borden die je in winkelstraten ziet. Daar staan meestal enkele kortingen of acties op van een bepaalde winkel. Het is de ideale manier om je te overhalen om de winkel in kwestie eens binnen te stappen.

Menu van een restaurant

Displaymaterialen kopen doe je niet enkel om kortingen of acties aan voorbijgangers mee te delen. Je hebt verschillende mogelijkheden. Zo zie je in grote steden vaak ook dat restaurants hun menu aan de straatkant plaatsen. Zo kan je als bezoeker al kijken of je het menu interessant vindt zonder het restaurant te moeten betreden.

Als speelgoed voor je kinderen

Het is misschien niet het eerste waar je aan zou denken, maar displaymaterialen kunnen ook gebruikt worden als speelgoed voor je kinderen. Met displaymaterialen worden namelijk ook krijtborden en memoborden bedoeld. Het is de ideale manier om je kinderen naar hartenlust te laten tekenen en schrijven.

Zorg voor extra zichtbaarheid

Wanneer je je reclame dag en nacht zichtbaar wil maken, kan je kiezen voor lichtreclames. Dit zijn reclamepanelen waar LED verlichting in verwerkt is. Bovendien is LED verlichting veel energiezuiniger dan TL buizen en is de levensduur ook langer. De verlichting zorgt ervoor dat je reclame of poster 24 uur per dag op een gelijkmatige manier verlicht worden. Zeker in de wintermaanden wanneer het al vroeg donker is, zorgt dit ervoor dat mensen je reclame kunnen blijven waarnemen.

Er bestaan verschillende soorten lichtreclames. Zo kan je kiezen uit verlichte kliklijsten, posterlijsten of panelen. De posterlijsten bestaan daarnaast ook in een magnetische versie.