Blended Law

Er zijn al vele tienduizenden ondernemers die gebruikt hebben gemaakt van het noodfonds overbrugging werkgelegenheid (NOW). Deze bedragen worden wel beschouwd uit als een voorschot, je moet de tegemoetkoming dus verantwoorden. Bij blended law wordt er niet gedacht in problemen maar we in oplossingen. Daarom is deze website opgezet, voor alle ondernemers die een NOW-verklaring nodig hebben. Welke verklaring je nou nodig hebt je vindt het op blended law.

Controleverklaring (assurance verklaring)Een helder financieel overzicht van de accountant

De zwaarste en tevens laatste categorie is voor bedrijven die en een tegemoetkoming aanvragen van boven de 375.000 en controleplichtig zijn. Deze ondernemingen moeten een controle verklaring met een redelijke mate kunnen overleggen, dat is vergelijkbaar met een controleverklaring van een accountant.

Wat houdt de controleverklaring in?

Een controle verklaring is eigenlijk een verklaring waarbij de accountant de financiële overzichten gaat controleren én hij daarna verklaard dat hij het eens is met de aanvraag tot de definitieve vaststelling. Ook maakt hij een assurance rapport op, dat is een rapport die aangeeft dat er niks is wat het bedrijf in twijfel trekt.

Voor wie is de controleverklaring bedoeld?

Elke ondernemer die een NOW-subsidie heeft ontvangen moet een controle verklaring in leveren. Een assurantie rapport is alleen noodzakelijk wanneer je een subsidie hebt gekregen die boven de 375.000 euro uitkomt. Deze verklaring is dan ook van toepassing voor de ondernemers die wel controleplichtig zijn.

Wanneer heb ik de controleverklaring nodig?

Eigenlijk heel simpel je hebt deze verklaring nodig wanneer je Je moet verantwoorden.

Hoe werkt de controleverklaring?

In het begin is er altijd een korte kennismaking ,na de informatie wordt er vrijblijvend een offerte uitgebracht. Wanneer deze is ondertekend zou de accountant direct aan de slag kunnen gaan met de stukken die jij hebt aangeleverd.

Wat is het resultaat van de controleverklaring?

Je kunt deze controleverklaring binnen no time regelen, je ontvangt deze ook van een accountant en deze kun je meesturen met de aanvraag tot de definitieve vaststelling.

NOW-verklaring bij blended law

Wanneer jij een verklaring nodig hebt om de ontvangen en NOW-steun te gaan verantwoorden, zit je goed bij blended law. Deze website is speciaal opgezet voor ondernemers. Op deze website vind je tegen een vast tarief, specialisten die een NOW-verklaring voor je kunnen opstellen. Wanneer je niet precies weet welke verklaring je nodig hebt, kun je ook nog gratis Quick scan doen. Wanneer je meer dan 20.000 euro aan NOW-steun hebt ontvangen, dan ben je verplicht om de aanvraag te gaan onderbouwen, dit kun je doen met een deskundige derde of een accountant. Hoe die verklaring eruit zou moeten zien of wat een deskundige derde is vind je ook allemaal op de website van blended law. Zo simpel kan het zijn.