Bedrukte tape met eigen logo

In de bedrijfswereld komt bedrukte tape heel vaak voor. Het wordt onder meer gebruikt om dozen dicht te plakken. In de meeste gevallen wordt de naam of het logo van het bedrijf op de tape in kwestie gedrukt. Er zijn verschillende mogelijkheden om tape aan te passen aan jouw wensen.

Wat is bedrukte tape?

TapePrint is een bedrijf met voornamelijk klanten in Nederland. Het is een bedrijf dat nog niet echt bekend is bij het grote publiek, maar doordat ze eerder kleinschalig zijn, kunnen ze korte levertermijnen nakomen. Bij TapePrint ben je daarnaast niet verplicht om tape in bulk aan te kopen. Wanneer je slechts enkele rollen nodig hebt om te starten, kan je dit zonder problemen bij TapePrint bestellen.

Verschillende opties

Zoals hierboven al werd vermeld, zijn er verschillende mogelijkheden om de bedrukte tape aan te passen aan jouw wensen. De eerste keuze die je moet maken is het materiaal van de tape. Je kan kiezen tussen onder meer PVC en papier, al is PVC de meest gekozen en aanbevolen optie. Papier kan namelijk in contact met water zijn kwaliteit verliezen. Daarnaast kan je ook de tape kleur kiezen. De drie kleuren waaruit kan gekozen worden zijn wit, bruin en transparant. Ook in breedte en lengte zijn er in bepaalde gevallen verschillende opties.

Bepaal de bedrukking kleur

Naast de kleur van de tape, kan je ook de kleur van de bedrukking kiezen. Ook hier zijn de meeste keuzes mogelijk bij PVC. Je kan tot drie bedrukking kleuren per tape aanduiden. Indien je de PMS code weet van je gewenste kleur, kan je die doorgeven. Een laatste stap is het logo en de tekst die op de tape moet komen.